Ontdek de ondernemende pizzabakker in jezelf tijdens de workshop Pizza-ondernemer.

Vraag meer informatie aan.

Ben je uitgekeken op je saaie baan of zoek je een nieuwe uitdaging met meer vrijheid en voldoening?

Lees dan verder…

Pizza verbindt mensen met elkaar. Als pizzabakker creëer je belevenissen en delen mensen herinneringen, waar ze gelukkig van worden.

Pizza is zoveel meer dan meel, desem, zout, water, tomatensaus en mozzarella. Pizza verbindt mensen en maakt mensen gelukkiger. Mensen delen niet alleen pizzastukken, maar ook hun verhalen. Als pizzabakker draag je daar aan bij.

De kwaliteit van pizza is ook belangrijk. We kiezen voor verrassende, culinaire pizza in de authentieke Napolitaanse stijl en toppings met een twist. Alles wordt vers op locatie bereid met verantwoorde ingrediënten en in een verantwoorde oven.

De workshop Pizza-ondernemer

  1. De Pizza
    Je ontdekt de drie belangrijkste punten waar een culinaire pizza aan moet voldoen (en wat ‘m zo onweerstaanbaar maakt).

  2. De Pizzabakker
    Heb je het in je om pizzabakker te worden? De techniek heb je snel onder de knie, maar wat heb je nodig om een verbinder te zijn.

  3. De Pizzaonderneming
    Pizza bakken is niet alleen leuk, maar hoe pak je het aan zodat het voldoening en goede verdiensten oplevert.

  4. De Samenwerking
    Je maakt kennis met Pizzolala en onze manier van samenwerking.


Over Pizzolala

We doen alles om zoveel mogelijk mensen blij te maken met culinaire pizza’s.

We zijn bij Pizzolala dol op pizza en op ondernemen. Dat combineren we in een franchise-onderneming. We zijn een informele organisatie en werken graag samen voor de beste ingrediënten en bedrijfsoplossingen.

Als je het leuk vindt om pizzaondernemer te worden,
dan hoop ik je gauw te spreken

Maarten ‘Martino’ Neeskens

Oprichter Pizzolala